субота, 27. фебруар 2010.

Mooiste eilanden ter wereld

Regen en slecht weer hebben me geïnspireerd om deze blog te schrijven. Ik mis de zon en daarom schrijf ik over het mooiste eilanden ter wereld.
Capri is een eiland in Italië, die de rijke en excentrieke toeristen hebben al jaren bezocht. Dit eiland kan alleen per boot worden bezochten. Hij heeft mysterieuze grotten en schitterende pieken. De mooiste ervaring over het eiland is een bezoek Bile grot.
Eén van de beroemdste eilanden ter wereld is de Griekse Mykonos. Belangrijkste plaats van het eiland is Hora, een vissersdorp. Naam van een ander deel van de stad is Castro.


In Frans-Polynesië ligt beroemd eiland Tahiti. De hoofdstad van het eiland is Papete. Tahiti heeft de hoogste piek van 2241m. Wie wil hier komen, moet bereid zijn om langer te blijven omdat het vliegtuig Air Tahiti slechts één keer per maand komt.
Seychellen is ook één van de meest luxueuze eiland ter wereld. Dit eiland ligt in de Indische Oceaan. Het grootste eiland is de archipel Mehe waarop is de hoofdstad en een goed gevulde markt. Hij is ook bekend om de legende dat de piraat schat ergens in de heuvels wordt begraven. Dit eiland is een uitstekende keuze voor de liefhebbers van wandelen. Op het koraaleiland Adabra kunnen we de zeldzame diersoorten zien.
Dit eilanden zijn de mooiste belichaming van hoe het paradijs op aarde eruit zou kunnen zien. Het zou leuk zijn om hier te genieten!













Нема коментара:

Постави коментар